Ret Battlefield 2042 Error Code 2002G, Kan ikke indlæse persistensdata på pc (2024)

Her er en komplet guide til at rette fejlkoden2002GBattlefield 2042på din Windows 11/10 pc. Battlefield 2042 blev lanceret for et stykke tid tilbage, og spilleentusiaster elsker det allerede. Nogle brugere har dog allerede stået over for nogle problemer med spillet. Mange brugere har oplevet fejlen 2002G, når de opretter forbindelse til Battlefield 2042-serverne. Når den udløses, vil du se følgende fejlmeddelelse sammen med fejlkoden 2002G:

Ret Battlefield 2042 Error Code 2002G, Kan ikke indlæse persistensdata på pc (1)

Kan ikke indlæse persistensdata. Spillet vender tilbage til startmenuen. Tjek venligst din internetforbindelse, sørg for, at Platform Client er online, og prøv igen. Se venligst ea.com/unable-to-connect for at få flere oplysninger. Fejlkode: 2002G

Denne fejl kan være et resultat af netværksforbindelsesproblemer, der forhindrer din pc i at oprette forbindelse til Battlefield-servere. I nogle tilfælde kan din firewall også være den, der blokerer forbindelsen til serverne og forårsager fejlen. Nogle brugere oplevede også fejlen på grund af Crossplay-funktionen aktiveret i spilindstillingerne. I ethvert scenarie hjælper denne vejledning med at løse fejlen ved hjælp af flere rettelser. Lad os nu tjekke disse rettelser nu.

Er Battlefield 2042-servere nede?

Hvis du står over for problemer med login eller har problemer med at oprette forbindelse til serveren, er Battlefield 2042-serverne højst sandsynligt nede. Det kan være på grund af en serverafbrydelse, eller servere kan være nede på grund af vedligeholdelse. Hvis du står over for problemer med spillet, bliver du nødt til at vente på, at serverne er oppe at køre igen.

Her er metoderne til at løse problemetKan ikke indlæse persistensdata, fejlkode 2002Gpå Battlefield 2042 på Windows PC:

  1. Tjek, om genstart af spillet hjælper.
  2. Genstart din router.
  3. Deaktiver krydsspil.
  4. Start Battlefield 2042-spillet direkte gennem Origins.
  5. Deaktiver Windows Defender Firewall.

1] Tjek, om genstart af spillet hjælper

Den første ting du skal gøre er at genstarte spillet og se om det løser fejlen for dig. Nogle gange kan fejlen være forårsaget på grund af en midlertidig fejl eller fejl i spillet. I så fald kan du prøve at lukke spillet og derefter genstarte det. Først skal du sikre dig, at du helt har lukket den platform, du bruger (Origins, Steam, osv.) og relaterede opgaver fra Task Manager (tryk CTRL+SHIFT+ESC). Derefter skal du genstarte spilklienten og starte Battlefield-spillet. Se om dette retter fejlen for dig.

Hvis ikke, kan du gå videre og prøve den næste potentielle rettelse for at løse fejlen.

Se: Rockstar Games Launcher fejlkode 7002.1 med GTA 5 og RDR 2.

2] Genstart din router

Denne fejl kan være et resultat af et netværks- og internetproblem. Hvis din computer ikke er i stand til at bygge en stabil forbindelse til Battlefield-serverne, vil du sandsynligvis støde på fejlkoden 2002G. Så hvis scenariet gælder, vil genstart af din router hjælpe dig med at slippe af med ethvert netværksforbindelsesproblem, der måske forårsager fejlen i hånden. Det vil tvinge routeren til at oprette en ny optimal forbindelse med din Internet Server Provider (ISP) servere, og i tilfælde af at du ikke har en statisk IP, vil den tildele dig en ny IP, som hjælper med at løse forbindelsesproblemer.

For at genstarte din router skal du først tage netledningen ud af hovedafbryderen og vente i 2-3 minutter for at lade den slukke helt. Tilslu*t derefter din router og genstart den. Derefter skal du oprette forbindelse til internettet og prøve at genstarte Battlefield 2042. Se, om dette retter fejlen for dig.

Du kan også prøve at nulstille din router ved hjælp af den dedikerede gave på din router. Nulstilling vil dog resultere i at alle dine brugerdefinerede netværkskonfigurationer ryddes, og du bliver bedt om at konfigurere indstillingerne igen. Så vær sikker på, om du vil bruge denne mulighed, og brug den kun, hvis genstart ikke hjælper.

Hvis denne rettelse ikke hjælper dig, skal du gå ned til den næste potentielle løsning for at løse fejlen.

Se:Ret CoD Vanguard-fejlkode 0x00001338 N på Windows-pc.

3] Deaktiver krydsspil

Som nogle brugerrapporter antyder, kan fejlen udløses på grund af Crossplay-funktionen aktiveret i dine spilindstillinger. Crossplay er en vigtig funktion, der gør det muligt for brugere at spille spillet med deres venner, uanset hvilken platform de er på. For eksempel, hvis du bruger en konsol, og din ven er på en pc, kan I begge spille sammen ved hjælp af denne funktion. Det er en nyttig funktion. Det kan dog også være en årsag til nogle forbindelsesproblemer og forårsage fejlen 2002G på Battlefield 2042.

Så hvis scenariet gælder, hvad du skal gøre for at rette fejlen, er at slå Crossplay fra og se, om det løser problemet. Det har rettet fejlen for nogle berørte brugere og fungerer muligvis også for dig. Sådan kan du deaktivere Crossplay-funktionen:

  1. For det første, hvis du har deltaget i en fest i spillet, så forlad den.
  2. Gå nu tilMulighedermenu.
  3. Gå derefter tilGenerelfanen.
  4. Derefter vil du se enKrydsspilfunktion underAndetmuligheder. Klik på denne indstilling, og indstil dens tilstand til FRA.
  5. Endelig kan du prøve at åbne spillet igen og se, om fejlen er stoppet nu.

Hvis du stadig modtager det samme, skal du ikke bekymre dig. Vi har nogle flere løsninger, der helt sikkert vil hjælpe dig med at rette fejlen. Så gå videre til den næste metode.

Læs: Ret Application Load Fejl i Steam på Windows PC.

4] Start Battlefield 2042-spillet direkte gennem Origins

Du kan prøve at starte spillet direkte via Origins og se om fejlen er rettet. Battlefield 2042-spillet kan spilles på forskellige platforme inklusive Steam og andre. Men du skal installere Origins på din pc for at kunne spille Battlefield 2042-spillet. Når du åbner spillet via en hvilken som helst klient, kører Origins automatisk i baggrunden for at spillet kan fungere korrekt.

Nogle få af de berørte brugere, der stødte på den samme fejl, var i stand til at rette fejlen ved at starte spillet direkte gennem Origins. Du kan også prøve at starte spillet via Origins og se om fejlen er løst.

Relaterede:Ret Battlefield 2042 DirectX-fejl.

5] Deaktiver Windows Defender Firewall

Hvis ingen af ovenstående løsninger virkede for dig, kan du prøve at deaktivere Windows Defender Firewall for at forhindre fejlen. Der er chancer for, at din firewall muligvis blokerer forbindelsen mellem din pc og Battlefield-serveren, og dermed er fejlen forårsaget. Hvis scenariet er relevant, bør du være i stand til at rette fejlen ved at slukke for firewallen. Hvis det virker at slukke for firewallen, kan du være sikker på, at hovedsynderen var Windows Firewall.

Nu vil du måske ikke permanent deaktivere din firewall, mens du spiller spillet, da det kan invitere virus og malware til din pc. Derfor kan du prøvetillader Origins and the Battlefield 2042-spil gennem Windows Firewall. Når du er færdig, burde du være i stand til at spille spillet uden den irriterende 2002G-fejl.

Hvordan retter jeg persistensdata i Battlefield 2042?

For at rette persistensdatafejlen i Battlefield 2042 skal du først tjekke din internetforbindelse. Da dette problem opstår, når klienten ikke kan oprette forbindelse til serveren, er kontrol af internetforbindelsen den bedste løsning for dig. Bortset fra det kan du deaktivere VPN og proxy på din computer, hvis du bruger dem.

Det er det!

Læs nu:Battlefield 2042 FPS Drops og stamningsproblemer på pc.

Ret Battlefield 2042 Error Code 2002G, Kan ikke indlæse persistensdata på pc (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 5704

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.